zondag 6 december 2015

Kerstmarkt en workshops in De Rieshoek

Aanstaande zaterdag, 12 december, is er een gezellige kerstmarkt in- en om De Rieshoek in Noordlaren. Er zullen kerstbomen worden verkocht, maar ook zullen er een aantal kraampjes staan met leuke spulletjes. Voor de inwendige mens zijn er o.a. oliebollen, kniepertjes en glühwein te koop. De kerstmarkt is van 14.30 tot 18.00 uur.

Inge en Rianne van Leff Dagbesteding (De Huiskamer) zijn vanaf 10.00 geopend. Daar kun je terecht voor een drankje of wat lekkers en tussen de middag een lekkere lunch voor slechts €5,00 (een kom soep en 2 luxe belegde broodjes)!

Voorafgaand aan de kerstmarkt zullen er vanaf 11.00 uur 3 verschillende workshops worden gegeven:


- Bij Gea Koopman kun je troostzakdoeken borduren voor de kerst. Dit komt uit het kunstproject "Het verdriet van" waar nabestaanden hun dierbaren kunnen herdenken met 1 woord op een (zelf) geborduurde zakdoek. Zij biedt een totaalpakket aan van €20,00 voor het borduren van 2 troostzakdoeken en een heerlijke lunch bij Leff Dagbesteding. Tevens gaat er een deel van dit bedrag naar een goed doel.
Opgave via: gekopkunst@gmail.com


- Bij Ineke Jansma kun je 2 unieke kerstkaarten maken. Het is nog een verrassing wat dit gaat worden, maar zeker is dat het bijzondere kaarten zullen zijn! Ze heeft per sessie ruimte voor 4 personen aan haar tafel en er zullen meerdere sessies zijn (doorlopend). De prijs voor deze workshop is €5,00.
Opgave via: ienzp@home.nl


- Bij Marit Bloem van bloemm kun je zelf een unieke kerstslinger (of losse kersthangers) maken van verschillende stukken vintage wol. Je krijgt in totaal 1,5 meter koord en 10 kerstfiguren (of 10 kersthangers met goud- en/of zilverkoordjes). Ze heeft per sessie ruimte voor 4 personen en er zullen meerdere sessies zijn (doorlopend). De prijs voor deze workshop is €5,00. Meerprijs voor 5 extra hangers is €2,50.
Opgave via: info@bloem-m.nl

 

De workshops van Ineke Jansma en Marit Bloem (bloemm) stoppen om 14.00 uur.

Meer informatie volgt spoedig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten